Navrh na vylepseni

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 07.10.2004 do 07.10.2004, založil/a
řadit dle data
12:42:05
07.10.2004
Meap
Oni se pouzivaji dva formaty RSS a RDF. Mam dojem, ze jedine RDF je schvaleno W3C www.w3.org/RDF/. RSS jsem nenasel. Ale dnesni ctecky podporuji oba tyto formaty, takze je celkem jedno ktery z nich by se pouzival.

A jedna se vlastne o xml soubor, ktery v nejakem formatu zverejnuje nejake informace 1

Podivej se treba na pixyho, ten take nabizi RSS a kdyz si nechas ten soubor zobrazit, tak uvidis jak jednoduchy je to format.
12:36:31
07.10.2004
U-Geen
Bohuzel o RSS nevim nic, jen to ze existuje. Tzn. ze se na to podivam a pokusim ze to zapracovat, urcite by to bylo super.
10:33:04
07.10.2004
Meap
* Ctecek RSS je mnoho, ja pouzivam zrovna FireFox.

* Nemyslim si, ze je to na tenhle site zbytecny. Stejne kdyz sem vlezu, tak prvni na co se divam, jsou ty kombace s nectenejma prispevkama. Tak takhle bych na tento site vubec nesel a nejdrive bych se kouknul do te ctecky na nove nectene prispevky a pak bych sel rovnou na neho. Myslim si, ze by to vyrazne zrychlilo praci s timto sajtem.
09:54:25
07.10.2004
minno
no presne to iste mi hovoril aj brat....ze by to bolo dobre...on ma na to ale nejaky program, nieco ako postovy klient, a tam mu dava vsetky nove clanky so serverov podporujucich RSS, ktore si tam nahodil...a spravuje to podobne ako emaily....

ale myslim, ze na tento web by to bolo asi zbytocne, pretoze tu su diskusie a nejde len o precitanie prispevkov ale o vzajomne kecanie...
07:47:22
07.10.2004
Meap
Dostal jsem zajimavy napad jak zprijemnit pouzivani techto stranek ...

Jiz delsi dobu pouzivam RSS ctecku ve FireFoxu. Pracuje to tim zpusobem, ze se RSS zdroj zaregistruje jako slozka v bookmarkach a sam FireFox do teto slozky promita nove clanky jako bookmarky.

www.meap.cz/firefoxrss.pn g

Co takhle udelat na tomto site 4 rss zdroje pro clanky, forum, auto a inzerci?

Kdo by to chtel pouzivat proste by si to ve FireFoxu zaregistroval a v zalozkach by se mu obevovali nove pripsevky a po kliknuti by si to precetl.
Extreme Tyres