U-geene.....:c)

prohledat
165 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 01.12.2005 do 22.12.2005, založil/a kirri
řadit dle data
00:33:56
04.12.2005
Johny Death
-> minno: ty bys mě tam nepozval ???150 150 150
00:30:03
04.12.2005
minno
-> Johny Death: sa netes ked to bude VIP na pozvanie tak teba aj tak nik nepozve3 3 3
00:14:09
04.12.2005
Johny Death
-> U-Geen: tak už teda s virtem nemas zadne plany neprobehnou žadne zmeny co se vzhledu rozvrzeni a jinych dalsich veci tyce? a co teda chystas jestli se muzu zeptat? nejakou uplne novou stranku? dozvi se to mistni osazenstvo nebo to bude uz tentokrat fakt radeji VIP na pozvani coz si myslim ze by nebylo od veci. myslis ze by se dalo treba alespon domluvit kdybys to nechaval tady dobihat ze kdyby byly nejake žádane změny ze by jsi je udelal?
20:28:56
03.12.2005
Bagrr- máma mele Emu
A nebo jen čekat, kdy to tady umře jako techweb....150
20:28:14
03.12.2005
Bagrr- máma mele Emu
-> U-Geen: Teď už mě napadá jen jediný řešení.... Restart virtu....
10:14:23
03.12.2005
U-Geen
nazor jsem nezmenil.
09:35:52
03.12.2005
Johny Death
-> U-Geen: tak co ty na to??? nechas to na svem poslednim vyjadreni? clovek by cekal nejakou reakci.
02:04:49
03.12.2005
Fantozzi
že bych se taky vyjádřil?

Poslední měsíc mě bavilo čím dál míň sem chodit.

Víte proč? Protože než se člověk prokliká 50ti tématy typu "op*cáte mi zadek?" tak ho to prestane bavit a to 1 téma, který by si s chutí precetl a někomi třeba poradil, prostě oželí.

Dřív to bylo celkem snesitelný, ale poslední dobou to přerostlo únosnou mez a já sem akorát čtyřikrát denně vlezl zrušit nečtené...
20:09:37
02.12.2005
strucy
-> Baghira: napr. na tuningklube to funguje tak je tam jedna téma z názvom SPROSTOSTI a tam sa všetci odreaguvajú a nezasierajú iné témy
10:32:38
02.12.2005
Baghira
-> Nojmis: Mám to od dvou jejich členů pohybujících se okolo vedení. Vydělávají mnohem víc, tohle je částka po odečtení všech nákladů (web, srazy, agenda...)
10:18:32
02.12.2005
Labros
-> VeTëV: však jsem nepsal komu to adresuju, ale je to z toho zřejmý.
10:10:15
02.12.2005
Nojmis
-> Baghira: kdes prisel k tomu kolik vydelavaji na prispevcich na felicia webu??
10:09:02
02.12.2005
VeTeV
-> Jirik: se zabavou ja naprosto souhlasim...

-> Labros: tak to vztahuje na sebe nekdo jinej...ze ugeen jde jen po nem 4

10:06:53
02.12.2005
Bagrr- máma mele Emu
-> Borin: A myslíš že by se kvůli tobě někdo tady postavil na hlavu? Prosazuješ jen sebe, jak si čistej a kouknu do pár témat a taky tam solidně reješ... Zamëť si pře vlastním prahem....
10:06:51
02.12.2005
Tomáš SK
-> Labros: Tak tak.
10:03:58
02.12.2005
Labros
Volové nechte toho, U-Geen ještě nikdy nezablokoval žádný rozumný téma, nevykopnul rozumnýho člověka, ani nesmazal žádný slušný příspěvky. Buďte rádi že se tady vůbec můžeme scházet. A je to U-Geenův web takže si tady může dělat co chce, a pokud se někomu zdá že toho zneužívá, tak je mamlas ten komu se to zdá. Howgh 11
09:59:33
02.12.2005
Jirik - zrušená registrace
Zrovna když mám dnes v práci volno, tak musíte postavit hráz zábavě.

Opakuji zábavě, ne píčovinám. 8 10
09:58:22
02.12.2005
Bagrr- máma mele Emu
To all Bagrr už neexistuje... Je to sice srabárna, ale....
09:54:11
02.12.2005
VeTeV
-> REMIX: jenze ono temat tohoto tipu ubyva...nevim, ale obcas sem musel souhlasit i s borinem ze to slo spis do sracek nez do vtipu 4
09:51:52
02.12.2005
Baghira
-> REMIX: To u-geen asi opravdu nemá, navíc jak tu někdo psal, tak na felicia klubu tomu vedení zbývá ročně tak 400 tisíc do kapsy a za to bych se o to promazávání po odpolednách staral taky :-).
09:46:33
02.12.2005
REMIX
-> VeTëV: , -> Majkl: , -> Bagrl: a hlavne -> Jirik: :

Popravdě, téma, které založíte někdo z vás, já osobně se z toho můžu vždycky doslova pos*at smíchy. To jsou takové hlášky, že by to nevydržel asi nikdo, (teda kromě mečování, apod.) , ale je pravda, že poslední dobou už těch příspěvků bylo dost...ale jak už tady psal Jirik, ja když téma číst nechci, tak ho nečtu..51
09:42:24
02.12.2005
REMIX
-> Nojmis: no jo, ale myslim, ze u-geen nema cas lezt do kazdeho tematu a promazavat to. Protoze je toho takova spousta, ze bys to urcite ani ty nechtel porad mazat8

08:45:17
02.12.2005
VeTeV
-> Jirik: odloguj se a ted hned - tomu pomuzes nejvic....

je fakt ze sem taky casteji pouzival polozku smaz nectene

-> Baghira: souhlas
08:42:55
02.12.2005
-> VeTëV: -> Majkl: Mám se odlogovat ? 1 3

Ale vždyť já říkal, že mi to taky vadilo, že tu bylo 150 stejných témat o ničem. Ale že bych se z toho věšel, byl na zhroucení a musel vyhledat pomoc psychiatra... 8

Já co mě neláká nečtu, názvy témat jsou natolik výstižné, že ty co mě nezaujmou, tak do nich nelezu....
08:37:30
02.12.2005
VeTeV
-> Jirik: Jiziku z tech lidi co sem poznal mam nejvetsi radost...to je to co me silene tesi ze jsou lidi v ty dnesni posrany uspechany dobe co maj i nejake zajmy a jine nez chce okoli....a je s nima prdel...

a nenarazel jsem na to ze by jsi to zakladal ty...proste slo to obcas trosku out me chapani srandy 4
08:35:51
02.12.2005
Majkl
-> Baghira: to sem presne chctel rict
08:35:15
02.12.2005
Majkl
-> Jirik: ja virt taky beru jako odreagovani, ale to co bylo v posledni dobbe bylo fakt moc, jako ten pulrok zpatky me to bavilo mnohem vic, i za cenu ze tu nebylo tolik temat jak ty rikas vo kravovinach.. ono ty kravoviny si muzeme uzit v jednom tematu a ne v 10najednou... muzeme si zalozit vlastni tema Majkl Jirik a VeTeV za senikem a tam muzeme klabosit o kravinach... me to taky bavi a moc, a dycky se tu valim smichy ale proc to mame delat v 10tematech najednou to nevím... no uznej neni to zbytečný?
08:34:20
02.12.2005
Nojmis
paralelne s virtem sleduju i web forum na felicia klubu a tam by se neco podobnyho urcite. naprosta vetsina temat ktera uz byla probirana se utnou s tim ze si dotycny ma dat hledat, a jakykoliv vtipy a sprostarny jsou adminem mazany. Tudiz vysledek: ciste forum o feliciich,temata ktera se neopakuji a tak. no nevim mel jsem moznost dukladne porovnat tyhle dva weby a skoda.virt starne bez dozoru10

je fakt ze na virtu se diky tomu schazi mnohem vic lidi on-line behem dne a kdyz opravdu potrebuje nekdo radu tak na ni vetsinou nemusi cekat moc dlouho.
08:34:03
02.12.2005
Baghira
-> Jirik: Ale jo kecat kraviny proč ne, vždyť si vzpomeň na téma "svině lítací" jak se to pěkně rozjelo, jde o to, že to bylo jedno téma a člověk to buď mohl číst, nebo to ignororvat, ale dnes je tu třeba 40cet témat, kde se každej snaží (marně) o nějaký vtipy a kromě toho, že je to trapný, tak je to i otravný. Když to bude 1 - 2 témata, kde se budou lidi vykecávat z blbin, tak si myslim nikdo nic neřekne.
08:33:10
02.12.2005
-> VeTëV: To možná ano, ale nezakládal jsem je já.
08:32:22
02.12.2005
Jo a ještě. Díky virtu jsem poznal hodně lidí, který mám rád, jde mi jen o ně, o nic jiného. 4
08:29:44
02.12.2005
VeTeV
-> Jirik: jiziku ona to byla prdel, ale posledni dobou me prislo ze se to vazne zvrhlo v psani vseho za cenu i toho, ze uz to s vtipem nemelo nic spolecneho...

nevim jetsli chapes co myslim....
08:28:45
02.12.2005
sep
-> U-Geen: :naprosty souhlas,nekteri lide si to tu pletou s chatem nebo icq a me osobne to uz leckdy moc zabavne neprijde,mozna ze by nekdy nebylo od veci byt tvrdsi admin a grafomany odkazat se realizovat nekam jinam......

-> All: :zkuste si zajit i na jina fora a nejen o skodovkach,vzdycky si reknu co by mistni asi tak rekli na nektere cleny virtu.....
08:26:18
02.12.2005
Je až směšný, jak jdou všichni najednou do sebe, přesně jak napsal Borin. V tomhle mu dávám za pravdu.

Já nelituju doby, kterou jsem zaregistrovaný a po kterou sem chodím.

Nelituju ani psaní těch ptákovin s ostatními.

Fakt ne, určitě víte, že jsem taky poradil když bylo potřeba, ale hlavně jsem se sem chodil odreagovat a vyčistit si hlavu.

Líbí se mi, jak dost lidí dokáže svalit vinu na nejvýraznější osůbky na webu.

A to co se tady děje, se děje kvůli tomu, o čem jsem dříve mluvil 100x, jen si na to vzpomeňte.

Honosná reklama všude možně na webech, v časopisech a výsledek ? Tuny aut a zástupy cizích lidí.

Rozhodně tady nebudu litovat toho, že jsme tady blbli s lidma od 18 - 30 let a víc, byla to legrace, nic víc.

A dokonce si myslím, že U-geen není na nějaké "sypání popela na hlavu" zvědavej, je to docela úsměvné.

Mám teď dost starostí v práci a mimo ni jiné zájmy, takže když nevidím virt tejden, nemám abstinenční příznaky. Kdybych neměl net v práci, tak jediná možnost jak mě zastihnout je telefon. 8 Moje osobní potřeba přispívat je minimální a jediné co se mi líbilo, je poklábosit s lidma, dozvědět se o srazech a hlavně se zasmát nad kravinama.

Přeberte si to každej jak chcete, ještě jednou zdůrazňuju, ničeho nelituju. 5
08:12:33
02.12.2005
Majkl
-> VeTëV: souhlasim s tebou, to je jako utect z boje, uzect z boje za lepším virtem, o keterej se alespon já a nekolik jedincu budeme snazit. Vy kdož odcházíte mate strach z toho co bude, strch z toho co bylo, neumite se srovnat s tim ze to je tak trochu i Vaše vina tak s tim radeji flaknete, když si mysleím že byste v tehlech chvilich mohli hodne pomoct k lepšímu vyvoji, to muze udelat nakonec kazdej.. kdyz se spojime tak jako vsichni drzime pri skodovkach myslim ze to muzeme dokazat...

-> U-Geen: uz sem to rikal ale jsem pro placeny clenstvi a nove prichozi jen na pozvani "znamych" clenu... ale je to vsechno jenom na tobe coz ti nezavidim, a doufam ze se k tomu nepostavis stylem, me je to fuk nejak si tu dozijte, ale tomu neverim, pac to bys mohl udelat uz davno a ty jako ten kdo tohle vsechno dokazal spojit si myslim ze to neudelas...
07:29:31
02.12.2005
VeTeV
-> odchazejicim: jestli si myslite, ze resenim je sebrat se rict papa a satecek...nevim to je presne to co ja osobne povazuji za vicemene zbabele reseni...co se nad sebou zamyslet, jit do sebe a usmernit se...to je myslim daleko cestnejsi nez se proste sebrat a utect...todle nechapu 69
07:22:53
02.12.2005
VeTeV
-> U-Geen: jo zel musim s tebou v jistejch momentech souhlasit, posledni dobou to slo ukrutne dolu a to muzu rict i za sebe, kterej tady kecal pomerne hodne...ale posledni dobou sem se snazil i ja neprispivat a spise jsem jenom koukal, jak se zaklada cim dal vetsi blbost.....priznavam i svuj podil viny na vsem..anoi obcas to ujelo, ale snazil jsem se aspon conejvic eplkat v tematech o vsem a onicem...ne do technickejch...

->kirri: jak te mam Kubo rad, tak todle je presne to co lidi na tobe sere...rozvasnis se neco napises, vztahnes secko na sebe a ve finale smazes....obcas to chcce chladnou hlavu a nez neco napises popremejslet o tom....

-> bagrr: myslim ze todle neni reseni....

-> Borin: mas v necem pravdu - ano zvrtlo se to moc...v necem si myslim ze ne...ale sere me jak porad rikas ze se sici zastavame Jizik atd... ja osobne si myslim ze mam svoji hlavu a to ze si pres virt resite osobni veci - vas boj...myslim ze sme spolu po icq parkrat se bavili a nemel sem s tebou nikdy zadnej problem....

-> all: je fakt, ze by to chtelo usmernit, urovnat, zacit se chovat mravneji...je pravda ze tady byly super temata, ale opravdu musim zel souhlasit ze to prerostlo posledni dva mesice uz v uplne divadlo...v tom souhlasim....

ale obavam se jen jednoho, ze to tady v podatate umre docela - ma vse sve stinne a svetle stranky...ja osobne jsem po par mesicich, tydnech zjistil, ze kdyz me neco nejde, nevim jak na to, optam se radeji lidi osobne na ICQ - proste napisu mu dotaz a verim ze me odpovi - SEP, Labros : technicka stranka veci, Tuneri - audio

a kdyz budu uprimny - dost veci jsem se tady sice dovedel, ale velka cast vedomosti je ziskana prave promluvou s temito lidmi po ICQ...

co se tyce odpovedi na technicke dotazy - nevim ale ja za svoji osobu mam uctu k lidem, kteri se v tom hrabou o x let vice a tak rad¨si nez bych odpovidal nekomu blbosti, nepisi radeji nic...treba mam svuj postup, sve reseni ktere taky funguje, ale pak si treba prectu ze neni asi tak uplne nej...

ale mam opravdu strach aby to tady nevymrelo...uvidime co dokaze mistr cas....
07:10:56
02.12.2005
minno
chalani, co bláznite10
01:19:23
02.12.2005
Fén
Jenom doufám, že tyhle stránky nepotká stejný osud jako Techweb.
00:46:34
02.12.2005
Bagrr- máma mele Emu
Kua kvůli tomu sem sem chodil, že to tady žilo a byla tady sranda, nebylo to tak strohý a fádní.... Až sem se rozbrečel....
00:45:29
02.12.2005
Bagrr- máma mele Emu
-> U-Geen: Až mi trhá srdce to, že bys jentak nechal dožít tak obrosvsky ojedinělé a unikátní stránky........
00:32:53
02.12.2005
Bagrr- máma mele Emu
-> Borin: Myslíš, že mi je absolutním potěšením odchod z virtu a že je to jen kvůli tomu, že pan U-Geen něco napsal??? Toseš teda ku**vsky vedle.. Nad odchodem jsem přemýšlel už dávno...

-> U-Geen: Opravdu se omlouvám, že to dospělo do tohodle konce. To co si ty dokázal, nikdo nikdy nedokázal... Virt je nejlepší stránkou o škodovkách... Už jen z počtu zalogovaných lidí je to znát... Žilo to tady sice trochu jiným způsobem, ale k tomuhle se dopracuje každá stránka... A být tebou bych za to byl rád, že se ti podařilo spojit tolik lidí a přátel škodofky... Tahle stránka byla a je perfektní. A doufám, že nedopadne podle scénáře, který už dávno potkal Techweb.... Proto jsem zvolil variantu odlogování a tento příspěvek je snad můj poslední...

Děkuji ti mockrát U-Geene, za vznik těchto perfektních stránek... A pevně věřím, že nenecháš virt upadnout do vzpomínek... A též bych ti přál, aby tvé další stránky byly minimálně tak oblíbené jako tato....

Mam to tady rád..... Nikdy na vás nezapomenu.. Ikdyž jsem nikoho neznal osobně..... Papa váš Bagrr10
00:28:37
02.12.2005
Samantus
-> Faann: pravda, ale jak rikam Scorpiackej web, pet prispevku denne, odpoved na tema za dva dny, a pak bych vas rad slysel, 51 51 51
00:25:52
02.12.2005
Fén
Je pravda, že jsou tu témata a slova které by tu být neměla, ale zase bych to tak nehrotil.
23:52:33
01.12.2005
Borin - Král tuzerů
Ale ale najednou sou všichni sebekritický a odcházej, stačí aby někdo vyšší něco napsal a všichni jdou do sebe...ale když něco napíše "retardovanej" Borin tak si zněj všichni dělají prdel...Fakt smutný.....78
23:50:12
01.12.2005
Crack
-> kirri: příjde mi že ty ani nevíš co chceš a strašně rychle měníš názory.Promín že Ti to tak říkám,ale podle mě je to tak,bylo to tu už několikrát a názory máš taky každou chvíli jiný
23:47:22
01.12.2005
Johny Death
-> Tuxik: ty nejsi poškozenej všichni jsme uplně normalni škodovaci to ti ostatni jsou divni protoze to nechapou :)
23:45:37
01.12.2005
Johny Death
-> U-Geen: Cua, je mi lito ze jsi sklopil novou verzi virtu a porad doufam ze o tom nejsi jeste pevne presvedcen. Na virt chodim ja nevim uz jak dlouho a nechces se mi koukat do id ale za tu dobu jsem tu poznal hodne liddi osobne, diky virtu jsme se poznali lidi cose motaji okolo skodovek z Brna, díky vistu jsem se naucil o skodovkach vic nez bych kdy vycetl z knizky, diky virtu jsem byl na svem prvnim srazu, diky virtu jsem si leckdy spravil naladu, diky virtu jsem si taky privodil i vlastni problemy, diky virtu jsme se seznamil s lidma z druheho konce republiky a jen proto ze jsem jel do tech koncin napsal ze tam jedu a s nekym novym se poznal... že minno :) a diky virtu toho bylo jeste strasne moc... nic méně všechno co bylo řečeno diky virtu=díky tobe. Kdyz jsem byl ted v lete na srazu stranek tak jsem te sve rikal ze tamhle ten rizek co tam stoji to je U-geen co dal dohromady stranky a kdyz odpovedela ze to pro tebe muze bejt dobrej pocit kdyz se ti podarilo neco takovyho ze se uz i srazy daji organizovat v takovym meritku tak jsem to mohl jen uznat. mas bejt na co hrdej. to ze je virt v takovym stavu jakym je ted neprijde mi ze by to bylo tak tragicky chodi msem porad moc rad a je to skoro uz jedina stranka kterou navstevuju fakt pravidelne kazdej den. Jestli bude nova verze nebo nove stranky s lidma ktery jsem tady poznal tak bych byl moc rad u toho ale proste je to ted tady o tom ze tu je par lidi co radi kecaj a vybrali si tohle misto. a nenadelas nic protoze takovi budou vzdycky a vsude at budou nove stranky at bude nova verze at bude cokoli jineho taky me vadi ze tu je denne novejch temat jak maku ale proste tu je taky hodne lidi. nenech se ovivnovat jedincama coz mi prislo treba u toho zrusenyho bodovani nebo i tady v tehle situaci, a at si lidi rikaj ze jsi komunista nebo ja nevim co prote jsi spravce tehle stranek a komu se to nelibi tak at jdou na jiny stranky kdyz usoudis ze nekdo tady chodi jen proste poburovat jak treba ondra88 tak prote BANana a hotovo. stacilo by mozna jen udelat fakt ten pristup na pozvani nekoho ze stranek nemyslis?
23:44:46
01.12.2005
Tuxik
koukam ze zacina jit do tuheho 8

nic, i ja prestavam timto momentem prispivat do temat o nicem... pokud teda jeste neni pozde...

tenhle web a lidi z nej pro mne znamenaj dost, protoze malokdy clovek ve svem okoli narazi na nekoho, kdo ho chape, kdo je stejne "postizenej"..
23:43:50
01.12.2005
Fén
-> kirri: -> Bagrr: Doufám, že to nemyslíte vážně s tím odchodem.
Extreme Tyres