Koupil jsem tehdy na Xantii krásný 17" Mille Miglia a v nich byly nějaký čínský ventily od lokálního gumaře, alespoň tak těm vesničanům říkám.
Za jízdy mi bez prdele utekly dvě gumy křížem najednou. Dokodrcal jsem k pumpě a slyším, že mi utíká i třetí kolo.
Takže bacha na to!I dnes to riziko trvá, protože dodavatelé montážního materiálu neváhají kontaktovat pneuservisy a pod nabídkami super cen se skrývají právě tyto rizikové komponenty.
Ale nedivím se ničemu. Kluk, od kterého jsem je kupoval, pořídil od stejného lokálního gumaře pneu Wanli v rozměru 18" a ty po dvou letech popraskaly na bocích tak, že tam byly i 20 cm dlouhé šklebence po celém obvodu. Na všech čtyřech kusech.

Já byl dneska taky v pneuservisu, z tý sady kol co jsem koupil za 3 litry byly 3 kola cajk a jedno lehce (ale prý fakt lehce) koplý. Takže se na dva z těch dobrých přezuly gumy z předku a už to mám taky cajk. Ale ty původní přední disky pak na vyvažovačce taky vypadaly cajk, takže asi to jedno nechám srovnat a bude druhá sada.

Takže s trochou štěstí to budeš mít taky cajk.

Ale řekl jsem si, že jim dám šanci a včetně dnešního testování na mokru v pohodě, tak je mi líto je vyhodit.