-> isti: Nerozumiem reči tvojho kmeňa

A nebo Skodovku, ale to jen pod pod podminkou, ze mi Milan odprisahne, ze tam bude delat minimalne dalsich 10 let 

Vyhovuje mi to tak, ako to je.

ale asi po 5 minutách se zadařilo

Co beru ale jako pozitivum těch el. vzpěr (abych jen nehanil
), že se dá víko zastavit v jakejkoliv poloze. Párkrát jsem musel u svého víko přidržovat rukou abych ho o něco neopřel, kdyby se vyklopilo úplně a to mě tedy pěkně sralo :)
Ale tak to mam já - chápu, že pro běžný lidi co to používají normálně to je asi v pohodě. Třeba kočárek se mi do Golfa vešel tak tak a tohle (Leon) má kufr menší. Vleze se tam úplně na milimetry a to musím ještě sklopit madlo. Takže bych vždy stejně čekal, jestli se víko úplně dovře a stál u toho jako blbec. Takhe si ho pomalu zavřu, zkusím jestli je vše ok a pak dobouchnu. Nevím no, ale jak píšu, klidně bych el. vzpěry oželel a vzal namísto nich nějakou jinou výbavu, kdyby to šlo :)

Bude stačiť prehodiť a upraviť adaptáciu.

Jako bejt tam, tak tam jsou, ale abych je dodelaval, to urcite ne. A mit na vyber, tak mnohem radsi vezmu treba vyhrejvany predni okno (folii) nebo webasto nez el. vzpery kufru.

Tak že prej má a uplně se začala děsit, že mě to potkalo taky - že si ve fabrice řikaj jestli nejsou u VW nějaký šiblý, že jim furt posílaj nějaký reklamace a výrobce musí platit smluvní pokuty. 

ale je to dost, to by mi asi taky vadilo, nam todle delaji plastova okna a to tam ma byt vakuum, ale tam je to min a nezhorsuje se to, psonkove taky, ze to je vlastnost

Za ty moje GOAL jsem pustil 500 i s kabeláží a už tak se kroutil a ještě jsem ani nevěděl, že to má takovej pitomej nápis.