Tak jsem natankoval, vynuloval, dal tempomat... a spadlo to asi na 8,2. Aktuálně tam je zase asi 12

Paráda.
Na cestě domů přede mnou na připojováku na dálnici nějaký pěkný SIII, který jel celou dobu hezky svižně (čti: prase limit nelimit), ale ten to posléze v akceleraci odpískal, pak jsem potkal aktuální XC60 a pán se sympaticky a vyloženě nadšeně usmíval, když jsem vedle něj řadil a odplivlo si to z výfuku a očividně ho i bavil ten zvuk rozdováděného pětiválce.
Je vidět, že je ta značka i přes novější roky narození stále diagnóza.
Stejně je to šílený, jak to zrychluje a jaká je pružnost toho motoru i ve vysokých rychlostech na nejvyšší kvalty.
Aktuálně 127 500 km.

. Už je to teda asi 10 let.

Já to teda neviděl jak to vypadalo, tak nevím, ale i tak mi to přišlo dost

Za což bych ho mimochodem jako zákazník já osobně snad zastřelil...

a po práci doplatit zbytek. Nebo si se někdy setkal s tímhle bukajovským přístupem? Tobě jako soukromé osobě snad někdo někdy něco udělal nebo prodal, s tím že ti dají fakturu se splatností 30 dní? Nedej bože nějaký nákup někde, tvl víš co by měli neplatičů? Tohle je cesta do pekla. Je rozdíl když to je třeba kamarád, nebo někdo kde je důvěra-taky jsem takhle vystavil fakturu pro ženy zaměstnavatele, protože mám 100% jistotu že to zaplatí(kdyby to tu náhodou Fiala položil tak tu mám trochu jinej problém a ty bezcenný papírky bych stejně měl max jako topení do kamen) ale obyčejným lidem z ulice o kterých nic nevím něco takovýho dělat je akorát cesta k tomu, že budeš mít spoustu nezaplacených faktur a místo svojí práce budeš akorát řešit hovna s vymahačema.

Tvl to mi poser na holý záda, tohle se dělá mezi velkejma firmama kde se točí velký prachy a je nějaká důvěra a ne s obyčejným zákazníkem, fakturu a auto vydám až dostanu prachy jinak nasrat...