-> Milan 136 01.12.20 20:08:06: Tak O2? Konečně vím přesně, já věděl jen, že nějaký koncern

Ale logo mají přelepené
Ale jejich cesta na auto je taky příběh sám o sobě. Koupil jsem je kdysi s jinou sadou zimáků od kamaráda, kterou jsem následně ve svém oblíbeném pneuservisu přezouval na hliníky, protože byly ty plechy už hodně okyslý. Když jsem si ty kola odvážel, tak se na ně z nějakýho důvodu zapomnělo - asi 20 minut po tom co jsem odjel mi volal, že je tam mám a dohodli jsme se, že až pojedu okolo, tak je vyzvednu... pochopitelně jsem na ně zapomněl. O pár měsíců jsem tam jel s jiným autem, týpek na něj koukne, vidí Saab, chvíli přemýšlí a pak říká "nemáte tu poklice?"

A došel pro ně do skladu. Tak jsem je vzal, hodil do garáže ke zdi a dalších X měsíců poslouchal ženu, jak nadává, že je tam bordel. No a pak jsem na tohle auto na rychlo koupil sadu zimáků na plechu bez poklic - a jak se hodily
Akorát tam jdou teda fakt blbě nasadit, takže jsem z celýho přezouvání strávil snad nejvíc času právě tím... a přitom mám celou dobu sadu origo poklic na chalupě - a to se vyplatí, že jo...