66 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 06.06.2011 do 06.05.2012, založil/a Matsoft
řadit dle data
13:39:58 06.05.2012
Vojta P. - zrušená registrace
Tak sem hodím pár fotek z průběhu zástavby palubky..prachu prosím nevšímat, je to ze zástavby a samozřejmě se bude umývat až bude dokončeno fotky jsou jen pro představu, časem budou pořádný..tohle je ,,jen,, mobil
-> Matulo: to že sem ji koupil byla čirá náhoda..prostě sem sháněl gls palubku-měl sem najitý asi 3 jiný a tahle byla vzhledově nejlepší, a to že je takhle jiná sem se dověděl až po otevření balíku doma, když sem náhodou našel tohle téma.
-> Mr.Lumpy: Jasný,to jo,tu lomenou sem v sedanech taky neviděl..asi ji vymysleli v průběhu let..kdo ví proč,s tim sklonem okna jak je vidět to nijak nekoliduje,tak mě ještě napadá,jak má kupé výškově stavitelné př.sedačky,tak udělali kapličku nižší,aby se zvýšila viditelnost a nezasahovalo to tolik do zorného pole řidiče ?? ..nevim.
-> ondie: je možný a asi pravděpodobný že větší je starší, nicméně tu se švem jsem viděl pouze v kupé... ten sklon skla je pro mne logický vysvětlení, jinak mě nenapadá důvod proč by se zabývali její úpravou
12:55:20 19.06.2011
ondie
-> Mr.Lumpy: Na druhou stranu koukni sem:
Reklama na Garde
Cca 10.vteřina...
Kaplička je tam ta,jak ty říkáš sedanová..takže ono to asi nebude tak jednoduchý.
Určitě bych se přiklonil k tomu že je ta hranatá starší a byla dříve,až později přidělali tu lomenou,otázka proč a jestli to bylo kvůli tomu sklonu okna v kupé..
a mozno jee aj nizsia, ale nevyzera.. a ak je nizsia, tak to bolo skor podla nizsiemu "sedeniu" vodica, nie kvoli sklonu skla.... To by potom sedelo.. :D
21:34:24 10.06.2011
mixal.s
-> Karlos (WIO46): nie nie, nevypada, zeby bola nizsia... praveze vyzeraju byt rovnako vysoke... ja mam v sedane tiez tu sedanou.. ale mam doma aj druhu palubku, pozriem aka je tam...
21:30:36 10.06.2011
Karlos (WIO46)
-> mixal.s: Však ta gardí vypadá že je nižší. A navíc jsem měl v ouže gardí palubku a kdosi se mě ptal, jakto, že tam není sedanová, že ta nemá na kapličce ten výlisek.
21:26:40 10.06.2011
mixal.s
Preco naopak? Ved prave na sedane je sklo kolmejsie, nie vodorovnejsie...
21:11:54 10.06.2011
Mr.Lumpy
-> mixal.s: Na těch fotkách jsou správně, jak v kupé, tak v sedanu.
Nikdy sem teda nepochopil,podle jakého klíče se to dávalo,myslel sem si,že ta ostře sekaná je staršího data,z dob prvních Garde a úzkejch mezitypů,ale bylo mi to párkrát vyvráceno.
Když už se to tady rozebírá, mohl by mi někdo ozřejmit vzhled L palubky s IPUR kapličkou a ty dva druhy kapliček na GL palubce?
11:40:43 09.06.2011
ondie
-> Matsoft: hmm,to je zajímavý...L palubku s ipurem znám,u GL palubek znám 2 druhy kapličky na přístroje,ale to co píšeš,respektive se na obrázku snažíš naznačit sem nikdy neviděl... U mýho Géčka,ze starý serie (löbra,atd.atd..) byla už GL za příplatek a vypadá normálně,s tim že má teda tu ostře hranatou kapličku budíků.