skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
propojeni muziky mezi dvouma auty
-> Tuxik: coz mne u vysilace s PLL dost prekvapuje, jinak je to i docela stabilni, kmitocet za nekolik hodin hrani "neujel" skoro vubec
-> M@rtin: ty levne transmittery co se bezne prodavaji (Belkin Tunecast) mne osobne dost zklamaly, kvalita zvuku je sice prijatelna ale dosah jena par metru a na jakekoli zakryti anteny (i rukou) reaguji rozladenim... takze ja osobne bych tohle nepouzival
-> Lubis: Jak pise Tuner2, ale bacha... Napriklad kdybych si propojil ja aparat s Tunerovo, tak jsme v haji, nebot Honza jede v trikanalovem rezimu a jeho vystupy z radia, potazmo ze zesilovace jsou jiz upravene signaly, ktere jsou "orezane" v urcitem rozsahu. Takze Honzovi by to hralo cele pasmo ale me by od nej lezlo jenm neco... Aparaty lze propojit jen za predpokladu, ze z vystupu leze cele pasmo. Jina propojeni ztraci vyznam..
-> Tuner#2: tak ze z jednoho auta se napojis signal ze zesilovace do druhehoauta na radio vstupem jak pises AUX??
-> Mates: Jednoduše, stačí když to druhé rádio má AUX vstup a hrajou oba dva totéž v nejlepší možné kvalitě.
Jednou jsem to viděl na srazu a You tube a měli rádia propojený kabelem.Mě by to taky zajímalo jak to měli udělaný.

-> Zdeněk.: jo

-> M@rtin: transmiter?
Co jsem viděl a slyšel, tak mají nějaký zdroj signálu (např. MP3 přehrávač) připojenej na FM vysílač a obě rádia mají naladěnou stejnou frekvenci

-> U-Geen: nizko frekvencni kabel, ted jim vede od jednoho auta od predu asi od radia do druhyho k zesilovaci!
-> Lubis: treba... kabel? :-O
->Kuladmin: jj propojeni kabelem ale jestli nemusi byt neco dulezityho na propojeni?
->Babula

No a pokud ne stanici tak proste jen bud dratama nebo bezdratem jeden z radia dal navic tomu druhemu signal do jeho zesiku co vic - boze to jsou dotazy 

nemeli naladenou stejnou radiostanici xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
zdarec, videl jsme na srazech ze maj nekteri propojenou aparaturu mezi sebou a hrajou stejnou hudbu. jak se to zapojuje? A co je na to potreba? diky