skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kapacitor
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:Mates
-> Úbor: Trochu pozdě nemyslíš?Řešil jsem to v červenci.Už to mám dávno zapojený a ted je v jiném autě.
Jak psal T2...ne všechny kapy mají remote,tedy vývod na spínání. Já měl taky kapík jen + a -....
A jak máš ten obrázek,tak bych raději táhnul i mínus od baterky stejnaě jako plus....
A jak máš ten obrázek,tak bych raději táhnul i mínus od baterky stejnaě jako plus....

Ne všechny CAPy mají Remote a mě se taky rozsvítil displej při změně - např. bliknutí dálkovýma.
Mám to přes REM kabel a sepne se to z rádia.
Nevim teda, jak to tam je řešený, ale nešlo by to zapojit na výstup z rádia, jak se tam zapojuje zesilovač? antena myslim. Pak by se ti nemoh zapínat sám
-> Mates: presne tak. Nektere kapacitory maji displej rozsvicovany na zaklade zmeny napeti v siti. Jine se spinaji napr stejne jako zesilovac. Kazdopadne kapacitor je stale pripojen do site.. Ta elektronika je tam jen kvuli displeji, kontrole napeti a prepeti. :))
-> F.I.K: O ten displej mi ani nejde,protože u toho mám neon a ten bere rozhodně víc než diody.Jde mi o to proč se zapne když třeba zamknu auto,jestli to je změnou napětí v autě?
-> stepan: Na ten nemám peníze.

Oboje bere proud, protože to má velkej nejlíp modrej displej a ten určitě sežere celou baterku 

Kapacitor bere proud, kup si místo něj modernější kapacitátor.

Chci se zeptat,když se mi zapne kapacitor aniž bych zapnul hudbu(například zamknu auto centrálem) bere nějaký proud a nebo se jenom vybyijí.Mám ještě na něm neon,ale ten určitě bere proud.
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:Mates