(omluva za fotku, trochu horší mobilem)
skoda.virt.cz
odkaz

), s klávesnicí a dvěma "telefonníma" kontrolkama vpravo a ten bych řekl, že dva šaltry - 33/45 a UP/Down má.. I když.. Ale fakt je, že s moderní magnetodynamikou se mi zdálo, že hrál líp nežli Sony za 6 litrů z počátku 90. let..

každopádně, to se mi zdá zajímavý, když to není zaplý, tak v tom kazeta nedrží, tom mechanizmu, je asi elektromagnet a když se to v průběhu přehrávání úplně vypne, tak to kazetu vyplivne ven. Ale jinak jsem si ještě vzpomněl, že mám někde ještě jeden kousek, kazetový přehrávač bez rádia Roadstar, ale ten musím pohledat kde to mám.

vypadá pěkně a určitě i dobře pleje

měl by to být rok 1980, ale ruku do ohně za to nedám. Bohužel, není úplně 100% stav, chybí mu dva plastíky od čudlů k magnetofonu, který sice přehrává ale už to není žádná sláva. Ale elektronice nerozumím tak do toho šahat nebudu, abych to úplně nezničil...
ta značka mi nic neříká ale bylo spousta japonských značek který byli kvalitní ale neznámý.... ale pořád je to japonec a to se počítá

Ten rok bych odhadnul stejně. A je to jak říkáš ještě systémem šuplíku, že to můžeš vyjmout z auta, můžeš do toho napchat 6xAA 1.5V a poslouchat venku mimo auto. Má to vestavěnej reprák, a ta díra vpředu je "vstup" na anténu, kterou bohužel nemám. Ale jede, a dokáže chytnou akorát jakýsi pochybný stanice - a na FM taky IMPULS
Jinak nic.

je to fakt luxusní stroj... a ten zvuk
už druhej den ho mám puštěný

ladim další kousek - Panasonic CQ-8610ENG.... to je opět luxus mašina jako, již Vëtevkuf, Pioneer

taky mi dalo práce než jsem ho vypulíroval, každej čudlík jsem myl zvlášť