skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jaké repra by jste doporučily?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:Tomaso435
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: No já bych tím začal ....
-> M@rtin: tím zkončím,, :D nejdřív repra a pak rádio,, tohle zatím hraje i když blbne takže ho nechám vyreklamovat a bude
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: No to bych začal tím rádiem
-> M@rtin: nj, když peníze nebyly tak se kupovalo hold to nejlevnější:D ted taky nejsou ale už chci lepší,,
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Tak k takovýmu rádiu neznám vhodné repro. 

-> MOLSO:

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: maslo sa mu minulo 

-> M@rtin: rádio zn thaiwanshit
né kecám, prostě hiunday,, už po třetí ho pudu reklamovat,, takže v plánu je blaupunkt na pamětovky
as zesik axton 2kanál 200w
-> škodec: nemáš toho nějaké fotky? jak to vypadá v reálu
kde máš příponu ,,máslový´´?

as zesik axton 2kanál 200w
-> škodec: nemáš toho nějaké fotky? jak to vypadá v reálu
kde máš příponu ,,máslový´´?
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Helix a Sinus Live boli odporucane na virte...osobne mam sinus (SL165) na zosik a neviem si vynachvalit.
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Jaký rádio? jaký zesík?
-> M@rtin: ani 1O tis, ani 5 tis, nýbrž 4 tisíce:D zesik mám rádio taky, jde mi jen o nějaký lepší repra než sou ty z elektry za 89O co mám ted
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Tubyčku dej k popelnicím a zbytek pak poladíme, kolik do toho chceš dát? 10t, 20t, 100t????
-> U-Geen: no dveřní bych rád nějaký aby nechrčely ale zase ve dveřích toho moc bejt nemuže:D pak drnčej:D:D a že by to u fabie bylo jinak, to pochybuju
právě tím zadkem bych to rád dohnal kde by byly silnejší a v kufru tuba...dík za značky, pokoukám ;)
-> M@rtin: zbytek? tuba no name
pochybnýho puvodu

právě tím zadkem bych to rád dohnal kde by byly silnejší a v kufru tuba...dík za značky, pokoukám ;)
-> M@rtin: zbytek? tuba no name

-> Tomaso435_Žák 3.Bé: DLS, Rainbow, Mac Audio, Morel, Focal.
Jakej je zbytek sestavy?
Jakej je zbytek sestavy?
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: obecne jsou hodne doporucovany Helix Dark Blue, na zadek bych se pripadne vykaslal pokud tam budes mit SW
tak co? nikdo nemá osvědčenou značku? ne zase tak drahou aby převyšovala hodnotu auta

-> M@rtin 01.07.09 13:07:22:

-> M@rtin: voe
basové tubičky sem myslel

Tomaso435_Žák 3.Bé 01.07.09 11:26:53 napsal: ... do mojí maličkatej tubyčky
...

kuci, takže vzhledem k tomu že bude nový autí, chci do něj i novou hudbu,,,teda aspon z části,,,,,
takže otázka zní, s jakými značkami reproduktorů jste nejvíc spokojeni?
co by jste mi doporučily do zadního plata (nejspíš ovály) co uměj trochu už zahrát a nebudou chrčet,,, a co do předních dveří do fábie,,,
jde o to že při současnej výbavě co mám ve fáčku,13cm dveře a 6x9 ovály ty repra lehce chrčí jak mile je víc nabasovaná písnička. i když basy sou na nule a bubnujou přez zesik z tubičky:D
takže moje představa,
pední dveře 16cm repro (watáž netušim co je nej) zadní ovály nějaké větší (vše pujde přez vyhybky takže basy by se měly vynechat a t pustím do mojí maličkatej tubyčky
cenová představa za Pár cca do dvou tis.. nepotřebuju ozvučovat parkoviště
jde mi jen o dobrou kvalitu hudby při poslechu uvnitř
díky ;)
takže otázka zní, s jakými značkami reproduktorů jste nejvíc spokojeni?
co by jste mi doporučily do zadního plata (nejspíš ovály) co uměj trochu už zahrát a nebudou chrčet,,, a co do předních dveří do fábie,,,
jde o to že při současnej výbavě co mám ve fáčku,13cm dveře a 6x9 ovály ty repra lehce chrčí jak mile je víc nabasovaná písnička. i když basy sou na nule a bubnujou přez zesik z tubičky:D
takže moje představa,
pední dveře 16cm repro (watáž netušim co je nej) zadní ovály nějaké větší (vše pujde přez vyhybky takže basy by se měly vynechat a t pustím do mojí maličkatej tubyčky

cenová představa za Pár cca do dvou tis.. nepotřebuju ozvučovat parkoviště

díky ;)
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Zastavil:Tomaso435