skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Repro místo zadních sedaček?
-> rockboy: ty woe, tak to se mi este nastesti nestalo. Na druhou stranu...ta podkladova deska je prisroubovana M6 primo do dveri a ty sikmy krouzky sou slepeny a sesroubovany vrutama. To by za to musel nekdo jo fest cloumat, aby to urval.

-> Klubko_: už vidim jak různí slabomyslní jedinci si k tomu stoupnou a začnou s tim cloumat s kecama že to nemůže držet a když to urvou, řeknou ti "vidiš že ti to tam ani pořádně nedrží" 

-> rockboy: toz obcas do toho kopu, ale drzi to

-> Klubko_: ty krávo, tohle už je moc, to bych se bál, že to ukopnu, když lezu dovnitř
skús kuknúť aj sem: dexon.cz/clanky/.../ozvuc
eni-skody-120-a-podobnych.
html
-> Rabbit: Ani mi to nevadí,když jsem to stavěl,tak sem si dával pozor,aby se tam vešla ta klička.Při kitování se udělala trochu silnější plocha,tudíž ji musím na jedné straně malinko odehnout,aby se neodřel lak.
Jsem futr nějakej nerozhodnej sakra lidi mě tu radí jak to udělat atd a já si z toho mám vybrat nebo si to udělat po svým do předních dvěří asi nechám udělat novej korpus pro reprák držák klíčku a kliku.Nechat potáhnout v barvě vnitřku (modrá).Nemáte s tím někdo skušenosti a v tom už koupím zesík repráky a zabuduju je do dvěří.
Mates: 20:08:35 29.06.2009
To máš dost na těsno jako sem to měl já. Taky se ti tak blbě stahuje okno? Já měl kloub oťukanej o reprák.
MATTESS:
Středbas směrovat nemusíš (pokud vim) ale vejškáč jo.
Bucifalek:
Nemusíš moc truhlařit. Stačí vyříznout kroužek na podložení repráku a do dveří kousek desky s dírou. Do dveří na 120ku dáš max 16,5mm velký repro (kdyby ses snažil tak možná o cenťák víc). Ale musíš si to naměřit aby ti šlo otočit kličkou na okno. V nejjednodušim případě to může vypadat třeba takhle:
To máš dost na těsno jako sem to měl já. Taky se ti tak blbě stahuje okno? Já měl kloub oťukanej o reprák.
MATTESS:
Středbas směrovat nemusíš (pokud vim) ale vejškáč jo.
Bucifalek:
Nemusíš moc truhlařit. Stačí vyříznout kroužek na podložení repráku a do dveří kousek desky s dírou. Do dveří na 120ku dáš max 16,5mm velký repro (kdyby ses snažil tak možná o cenťák víc). Ale musíš si to naměřit aby ti šlo otočit kličkou na okno. V nejjednodušim případě to může vypadat třeba takhle:
-> U-Geen: Jo tak ..... No snad tě někde potkám, nebo až pojedu kolem rád poslechnu
No nic, ale to jsme už hodně odbočili od -> Bucifalek: tématu
No nic, ale to jsme už hodně odbočili od -> Bucifalek: tématu
-> M@rtin: je to takovej patvar z drevotrisky, protoze ty tu mam zasobu.
-> U-Geen: z čeho máš bednu? MDF nebo laminát?
-> M@rtin: jj, je to prcek: foto.u-geen.net/images/..
./P7179922.1280x1280.JPG
-> U-Geen: vsak vychazi mensi nez jsem mel ja ve felde na powerbasse. 21,5 l na PB a 18l na helixe
-> M@rtin: ja sem s tim woofrem spokojenej, mam ho v maly uzavrence.
-> U-Geen: Já jsem tohle vybral už pár kámošům a nikdy si na to nikdo nestěžoval, jednu kombinaci honí 3ch Audison a druhá hraje na Helix DB4
-> M@rtin: ten woofer mam :-) kompa mam jiny, nejaky starsi Carpowery, zesik Wanted 4/320
-> Klubko_: Tak ono taky jde o to jaký jsou to repra a jaký krmení k ním, že ....
-> U-Geen: tak s necim takovym se taky stotoznuju
-> M@rtin: ja bych radsi volil 12" SW. Ja mam ty 2 10" a kamos s jednim 12" me v klidu prehraje

-> M@rtin: ja bych radsi volil 12" SW. Ja mam ty 2 10" a kamos s jednim 12" me v klidu prehraje

-> U-Geen: Ono by se dalo něco najít do těch 15t, ale ve starších zesech se nevyznám.
Ale třeba kompa 16cm Helix Dark Blue woofer Helix 10" v uzavřence 18l za zadníma sedačkama
K tomu nějakej starší 4ch zesík by se dal pořídit na www.ahifi.cz, či v inzerci či autohificlubu
A aspoň to bude poslouchatelný
Ale třeba kompa 16cm Helix Dark Blue woofer Helix 10" v uzavřence 18l za zadníma sedačkama
K tomu nějakej starší 4ch zesík by se dal pořídit na www.ahifi.cz, či v inzerci či autohificlubu
A aspoň to bude poslouchatelný
-> M@rtin: tak tak... radio 4-5k, zesik starsi 2-2,5k, predni kompa levnejsi 2-2,5k, SW 2,5k zaklad, nejaky tlumeni a bedna a sme na tech 15 :-)
-> Bucifalek: Tady bych začal výměnou rádia

-> Bucifalek: já jsem jen teoretik a kecal :-) A na vše mam svý lidi

-> MATTESS: Jo na to jsem koukal ale jak říkám neumím se dřeve a až todle řeknu otci aby mě s tím pomohl nebude ubec rád:-D Jaký by jsi doporučil repráky do těch dvěří?+ k nim zesilovač a aby to vše bylo kompantabilní s rádiem co tam mám www.igloo.cz/produkt.ax
d/.../autoradio -s-cd-cd308mpfm-b/2016
-> Bucifalek: proto se repro ve dveřích natáčí, prohlídni si pořádně fotku z 29.06.09 20:07:05
-> MATTESS: hm z předu ale kam ji mám dát do předu ve dvěřích je na boku:-D co teď oki poslechnu vás ale jsem kutil tym ve vyrábění takovýdlech věcí to ze mě bude mýt otec radost:-D se dřevem prostě neumím
co do poslechu je hudba ze zadu "zvláštní" Má jít zpředu
-> Bucifalek: ne že bych ti do toho chtěl kecat, protože audiu moc nerozumím, ale co vím, tak bych poslechl co se ti tu snaží kluci poradit... začít předkem včetně vytlumení, pak něco našetřit a pokračovat dál... kvalitní audio, i když jednoduché, udělá větší dojem než kravál, kterej bude o ničem
-> Bucifalek: 2.1 sestava
-> MATTESS: kvalita i randál je to tak půl na půl:-D
-> Bucifalek: budit pozornost
takže randál, ne kvalita.
-> M@rtin: to asi fakt nemá cenu

-> M@rtin: to asi fakt nemá cenu

-> Bucifalek: pod sedačkou je mam já a na takové domácí žvýkání (teda hraní) to stačí
Až se někteří divili

-> U-Geen: :Omezil plány to myslís jak?
-> MATTESS: JJ bedny od dědy z gramofónu.Ale hrajou dobře ale už to moc nestačí.Už chci trochu budit pozornost:-D
kdybys trochu omezil plany tak se da za 15 udelat docela slusna hudba
-> Bucifalek: No nic komu není rady, tomu není pomoci.
Radši budu držet "zobák"
Radši budu držet "zobák"
-> Bucifalek: bedny z domácí věže?

-> Bucifalek: Komponenty umísti do dveří.Bud to udelej kroužky z MDF desky,nebo laminátové výplně.Dozadu bych dal jen subwoofer,když tam budou ovály tak to pujde přes sebe.Myslel jsem si že to takovej vliv nemá,ale když jsem slyšel jak to hraje Tunerovi 2,tak jsem čuměl.
Tak děkuju za rady ale zadní sedačky půjdou pryč dneska jsem našel docela dost ispirace
Rádio mám Roadstar CD-308 MPFM/B je to trochu starší ale ze začátek dobrej.Pokud by někdo nemohl najít tak www.igloo.cz/produkt.axd/
.../2016 to je ono.Na předem chci repra ale nevím kam je umýstit do tapecirunku se mě to nechce dávat.Možná pod sedačky ale to už nemátakovej efekt.A do zadu dám nějakej pěknej Subwooferna střed a po boky nějaký repráky po nich se kouknu (můžete někdo doporučit).Nahoru zesilovač a k tomu nějakej pěknej světelnej efekt (neon do rytmu hudby).To vše potáhnout kobercem.A umístit to ode mě vše máte někdo nějakou radu připomínku návrh?Pro pobavení dávám foto hudby co jsem měl teď.

-> Bucifalek: zacni poradnejma predkama. Kompa, radio a pripadne zesik na ne
-> Klubko_: a co predni kompa a nejaky tlumeni k nim? To uz nebude pak na truhlarinu.
Spis bych zachoval zadni sedacky a wofer a zesik schovat za ne. Byl tady na prodej 10" i s bednou. K tomu 4ch zes, kompa a tlumeni
-> Klubko_: a co predni kompa a nejaky tlumeni k nim? To uz nebude pak na truhlarinu.
Spis bych zachoval zadni sedacky a wofer a zesik schovat za ne. Byl tady na prodej 10" i s bednou. K tomu 4ch zes, kompa a tlumeni
-> Bucifalek: tak treba
macAudio Z 2200 www.hificar.cz/zesilovac/ macaudio-z-2200.html
Carpower BLACKBASS-12 hificar.cz/subwoofer/carp ower-blackbass-12.html
to sme lehce pres 7000+kabelaz tak 1000
u stolare nechas udelat adekvatni bednu a este ti zbyde 2-7000(spis k te horni hranici) na slusny predni kompa a vytlumeni dveri a verim tomu, ze to bude na slusnym radiu slusne i nahlas hrat
takze co mas za radio?
macAudio Z 2200 www.hificar.cz/zesilovac/ macaudio-z-2200.html
Carpower BLACKBASS-12 hificar.cz/subwoofer/carp ower-blackbass-12.html
to sme lehce pres 7000+kabelaz tak 1000
u stolare nechas udelat adekvatni bednu a este ti zbyde 2-7000(spis k te horni hranici) na slusny predni kompa a vytlumeni dveri a verim tomu, ze to bude na slusnym radiu slusne i nahlas hrat

takze co mas za radio?
-> M@rtin: :Kolik by jsi mě teda doporučoval do toho vrazit?Stačí chvíli šetřit a bdue víc a víc penez.-D
-> Bucifalek: tak za tyhle penize uz poradit neumim
Odevšeho kousek aby to dobře hrálo ale i to rušilo malý děti v kočárku tím bum bum

-> Klubko_: No tak o tom jsem ani nepremyslel a myslel jsem ze je to automaticky aby to vyborne hralo

-> M@rtin: otazka, co od toho chce ze. Esi vybornej zvuk, jako ty anebo bum bum