skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Redukce z Sd/mmc slotu na Usb zásuvku
prohledat
14 příspěvků (zobrazeno 1 až 14) od 14.03.2009 do 15.03.2009, založil/a don Qardius
-> Zdeněk.: a su a su a su praktickejsie do autoradia
, na flashke nosim filmy a tie mi radio prehrat ani za svet nechce, a na sd karte mam zase kompilaciu mp3jok, ktore vzdy ked najdem dalsiu pesnicku, ktora sa mi zapaci, zreorganizujem a kartu mam vzdy v obale s tatrankou a pri osadeni tatranky davam aj kartu a uz len pocuvam a necakam ako na cdcko. Usb flashka vsak trci do priestoru 5tky ako som uz bol napisal. Su aj radia co maju usb na kabliku zozadu, tak je to lepsie ale karta proste akosi tak fajn sadne do radia ze trci len par mm takze ani pripadny zlodej si ju nemusi vsimnut najma rsmmc bez nastavca.

-> U-Geen: No já mám 4GB a když na ní něco je, tak bejvá v autě hodně dlouho .... Teďka je v autě hodně dlouho, ale to jen proto, že auto je 900km ode mě

-> don Qardius: A pokud teda chces i usb tak jiny radio - nevibirej jen dle toho jak vypada to se vybiraji tricka a ponozky apod
vybirej dle kvality a co to umi atd.

-> Zdeněk.: Ja nosim 1GB SD na radio a 3 flasky neustale u sebe
+1 externi disk od usb - bez toho nevylezu ani z baraku
A to SD krasne vleze k celnimu panelu radia do futralu.

-> M@rtin: no tu moji 16GB uz sem nevytah par mesicu :-) slo mi spis o to, ze je jedno, jesi tam nechavas kartu nebo flashku.
A já mám jen radio na aux vstup a tohle řešit nemusím 

-> U-Geen: myslel jsem to hlavně tak, že když s přátelema někam jedu tak víceméně každý má s sebou mp3player nebo flashku, kde mají i písničky a zapíchneš to do každýho USB, kdežto když má rádio slot na SDčkový karty, já mám třeba v mobilu memory stick duo tak jí tam asi těžko strčím a nosit u sebe někde v kapse ještě redukci je dost nepraktický. Navíc kartu musíš strkat do čtečky abys tam něco nahrál a každý počítač zase integrovanou čtečku nemá...
a externí paměťový zařízení je od toho, abys ho měl u sebe a nahrával si do něj třeba novou a novou hudbu, v autě můžu nechávat CDčka
a externí paměťový zařízení je od toho, abys ho měl u sebe a nahrával si do něj třeba novou a novou hudbu, v autě můžu nechávat CDčka

-> U-Geen: No tam můžeš nechat i flešku ne???
-> Zdeněk.: no jenze to SDcko stejne nakonec nechas v aute... takze mi to prijde lepsi :-)
-> PeterP136: mno , že jsou karty praktičtější bych netvrdil. V autě je určitě lepší USB, protože lidi nosí flashky a mp3 přehrávače, který můžeš do radia s usb zapojit a poslouchat, neznám snad nikoho, kdo by nosil místo flashky po kapsách karty

co nenajdes na ebay to neexistuje :) a toto som ani na ebay nenasiel, ale aj keby to existovalo tak by to bolo neprakticke, uz tak staci ze v pripade usb trci vacsina flashiek az do priestoru 5 rychlosti, keby to slo este cez redukciu tak spanouprirodou. To by si ulomil hned za koncom obce :). Karty su omnoho praktickejsie, trcia len par mm. Ale mozno ma to radio tak ako niektore usb zozadu.
to je blbost, to snad ani existovat nemůže, nebo si to spíš neumím představit
jsou adaptéry jen když máš různé druhy karet třeba memory stick duo -> MMC... ale tohle asi fakt nee

Proc USB? Koupis sd karticku a jedes. Jestli se nepletu tak nic takoveho neexistuje aspon o tom nevim - bohuzel.
Na netu jsem nemohl najít tuto redukci. Líbí se mi rádio co má zásuvku na SD karty,ale nemá USB. Nevíte o něcem nebo hledám pod špatným názvem, či existuje vůbec tato redukce?
Redukce z SD/MMC slotu na USB zásuvku.

Redukce z SD/MMC slotu na USB zásuvku.