skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
plato-dřevotříska???
prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 17.02.2009 do 31.05.2009, založil/a Elvis-felda
-> Zdeněk.: vnj to řiká každej ale neni to tak jednoduchý, já jsem kupoval repro od www.ahw.cz a týpek mi dobře poradil na icq co vybrat a včera jsem se s nim i domluvil na to že mi pošle MDFku v rozměrech co potřebuju takže supr;)
-> Kantys3: dojdi si někam do truhlárny, tam ti určitě kus prodají ;-)
já budu dávat dopředu kompa 13cm a dozadu ovaly do plata, plato chci z MDF desky, ptz je lepší jak dřevotříska, jak na opracování tak na vlastnosti, ovaly se budou mít do čeho opřít a zvuk tak bude o dost nepší než seriové plato...jen ale nemužu sehnat tu MDF desku, prdávaj to po moc velkejch kusekua kua...
-> MerHanz: 

-> M@rtin: vím jak to myslíš, ale když není vofer tak ty osekaný ovály na posilu basů sou celkem užitečný, pokud nevrazíš 2a ví krát tolik do předních kompomentů a vytlumení.A i tak po čase hrozí nějakej ten pazvuk od třeba malinko volnějšího táhla a tak
-> Elvis-felda: dřevotříska je podstatně hutnější, pevnější a těžší, tudíš ůepší základna na repro a o to víc, když to má takový rozměry jako plato. POžij třeba 22mm to už by mohlo stačit, jen bacha na vlhkost, mohla by se časem krapet prohnout, takže doporučuju odspoda krapet vystužit
-> U-Geen: I když, když jsem měl ovály, tak jsem je měl taky ořízlý na zesíku. A tlumení udělá opravdu hodně, já budu ještě tlumení předělávat.
Za mě ale zadní repro ne
Za mě ale zadní repro ne
-> M@rtin: no nerikam ze to nehraje ale ovaly jsou vhodny doplneni, idealne orizly... me fungovaly a doplnovaly nizsi freq. vcelku slusne, pravda, bez vytlumenejch dveri
-> U-Geen: Mě to hraje i bez woofru, jen to prostě nic nezatlačí
-> M@rtin: pokud nema woofer tak je to nesmysl rusit.
-> Elvis-felda: ovaly prodat. Koupit 16 cm kompa do prednich dveri a dvere vytlumit
Ahoj,je lepší plato z dřecotřísky??? Ve feldě mám origo plato a v tim ovály MacAudio a momentálně se nudim a přemejšlim nad tim platem z dřevotřísky,v čem bude vyhoda s tou dřevotřískou???moc děkuji