-> MerHanz: Ano přes toto to půjde
www.ahifi.cz/autoradia/al
pine-kce-236b.html
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
malej dotaz
-> M@rtin: tak ta fleška je spíš pro potřeby jiný a tohle okrajově, to spíš udělám kabel na propojení s telefonem, tam mám MP3 porát nějaký a aux je vzadu pokud sem pochopil dobře
-> MerHanz: Na flešku se pak vykašli, já mám taky rádio z USB, ale flešku nějak moc nepoužívám. Zlatě futrál s audioCD

-> M@rtin: vím, ale nedá se nic dělat, finance mě tlačí, stejnak zatím ani flešku nevlastním, to bude další moje akce na zhánění
-> MerHanz: Jo a bacha. tohle je model s fleškou trčící z rádia
-> M@rtin: tu 101R, u ahifi. Asi jedinej, kdo mi zaručil že ji má. Takže se těším na zejtra a zároveň netěším, zase budu chudší, Ale konečně bude radio co za něco stojí.
-> MerHanz: A co jsi teda nakonec objednal? za kolik a kde?
Tak změna azimutu, kdo hledá najde, zejtra dorazí, jen škoda, že u novejch modelů nedělaj červený podsvětlení tlačítek. Už se na něj těším

-> M@rtin: to je právě to co by se mi páčilo, ale to už je ma moc drahý. Takže asi ta 301, ještě zkusím obvolat jiný obchody, jestli ji nemaj, ale pochybuju
-> MerHanz: No takhle přesně to mám na mé 9886R, USB zezadu, aux také zezadu. Možná že si na tuhle sezónu zabuduji USB i aux do kastlíku ke spolujezdcovi
-> M@rtin: aha, no mám do pondělí na rozmyšlenou, chtěl sem tu 101r, ale do republiky přijelo pár kousků a byli hned v prdeli, tak se mi ozve v pondělí, tak se ještě juknu jak to je s těma usb a aux, pař fleška trčící z rádia se mi docela i příčí, ale když nebude zv´bytí, tak to nějak zkousnu. POkud sem tě dobře pochopil, tak příprava na AUX/USB znam,ená, že to rádio má vstup USB/AUX, akorát , že je umístěn vzadu a je třeba si odtama vytáhnout kabel na místo kde by mi to vyhovovalo.
-> MerHanz: Příprava na aux, je konektor zezadu (ale musíš k němu mít kabel)
že má aux, tak je to na předním panelu
že má aux, tak je to na předním panelu
-> M@rtin: právě že asi ne, pokud sem vypozoroval dobře tak R na konci je zelený. ale je to tam tak chaoticky napsaný s těma aux a prípravama na aux.
urcite alpinu :)
-> MerHanz: Tyhle dva modely přesně neznám, ale myslím že rozdíl bude v podsvícení nebo se pletu????
je nějakej výraznější rozdíl, mezi Alpine CDE-9870R a Alpine CDE-9872R ? Nějak pro mě není důlěžitej AUX a USB ( i když když už by tam byl, tak bych pro ně možná časem využití našel ) Jde mi o to aby to slušně hrálo moc nestálo a mělo to apoň 1 pár RCA ( pro případnej zesík )
-> U-Geen: jinak co se týče ceny max 3000, je to málo, ale jak sem řek, sem bez peněz a v autě klapání dieselu slýchat nechci.
-> M@rtin: zkusím, no ale nevim v tý mí cenovce
každopádně v ůvahu připadá jedině alpine, pioneer a nebo JVC. JVC sem slyšel v pár autech a nebylo to zlý, a to co sem kupoval tátovy tak taky maká jak ďábel a hraje celkem uchulibě.

-> MerHanz: Tak se zkus ještě podívat po jinejch Pio nebo Alpíne modelech ......
-> U-Geen: jj pioneer je taky ze silnýho plemena
-> M@rtin: sice se mi páčí, ale jak výš tak sem díky marodění švorc a sem limitovanej financema tudíš do 3000, původně sem sahal i po starších, ale z toho mám obavy.Jinak co sem slyšel v autech tak i to JVC neznělo zle, ale zatím asi ten alpine ce sem sem dával.
Nereks za kolik, jinak za mne kazdopadne Pioneer..
shop.autohifi.cz/shop_lis t.php3?sc_id=47&a...
shop.autohifi.cz/shop_lis t.php3?sc_id=20&a...
shop.autohifi.cz/shop_lis t.php3?sc_id=47&a...
shop.autohifi.cz/shop_lis t.php3?sc_id=20&a...
A co třeba nějakej novej model od Alpíny????
-> MerHanz: Alpine

Pomozte s výběrem nějakejma zkušenostma a názorama, nechci do toho nijak moc investovat, ale sencor a podobně mi nesmí na oči.Natož na uši
taky ještě Pioneer - DEH-3000MP a taky Alpine - CDE-9870R
případně jiný ve hře je ještě www.hificar.cz/autoradio/
pioneer-deh-2000mpb.html
Tak se mi poss... radio ve s potřebáku, tak koukám po jiným, za malej peníz. zajímalo by mě, jestli je nějakej rozdíl, krom USB mezi www.hificar.cz/autoradio/
jvc-kd-g342e.html a www.hificar.cz/autoradio/
jvc-kd-g351e.html