skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Srazík Plzeň
-> Luky: Ještě jsme to zamlada sichrovali Gitaneskama.. ale cibule je taky dobrá.. holt asi ten 3. případ zažíváš..
-> Jozka: no pivo jsem měl předtím jen jedno, k tlačence

-> Luky: Špatně.. 3 až 5 co nejstudenějších piv.. pokud se aplikujou včas, ve 2 ze 3 případů to zabere.. no a v tom třetím případě lehneš a nevstaneš..

-> Luky:

-> darklord: první večer, kdy mě jen škrábalo v krku,jsem to léčil Jamesonem a čajem se zázvorem a s rumem. Sice to nepomohlo, ale alespoň mi to bylo jedno 

-> Nwkt: heřmánek
-> darklord: Co je harmanček?
Tak já mám chřipku jako kráva, ani do práce jsem jít nemohl
Tak halt beze mě...

Tak halt beze mě...
Copak, bylo minule nějak veselo se slevou?
-> Tuner#2: Jedno fiasko už stačilo co 

-> Luky 20.02.14 18:01:43: Nooo raději si dáme něco z jídelníčku, ale pokud někdo chcete, tak si to zamluvte individuelně 

-> Luky: Máš asi zajímavý kámoše..

A nebo "digestoř". To se snažil kamarád naučit dceru jako první slovo, bohužel to skončilo obligátním "máma táta"
-> Luky: Samantus.

-> Syny: třeba ''táta''

-> Tuner#2: To neznamena, ze jeho prvni slovo by nemohlo byt to co by ho Pipisek naucil 

-> Jirik_Tuňák1983 12.02.14 16:42:21: Míša ještě nemluví, takže to nehrozí 

-> Tuner#2: Já ti ho pohlídám, naučím ho nějaký nový slova. 
Jako mi vyprávěl kámoš, dostali s bratrancem na hlídání příbuzný malýho. Ta když se vrátila se zbytkem příbuzenstva zpátky, tak tam kámoš, bratránek a malej lítali kolem bazénu s balonem a prcek hulákal na jednoho z nich přihraj kurva ty buzerante.
To se jí ta cesta na nákup fakt vyplatila.

Jako mi vyprávěl kámoš, dostali s bratrancem na hlídání příbuzný malýho. Ta když se vrátila se zbytkem příbuzenstva zpátky, tak tam kámoš, bratránek a malej lítali kolem bazénu s balonem a prcek hulákal na jednoho z nich přihraj kurva ty buzerante.

To se jí ta cesta na nákup fakt vyplatila.

-> Tuner#2: A kdo vám pohlídá těch 14 dětí co už máte? 

-> Matysek007: tak nějak jsme se poznali před lety
Prostě jsme se sešli

-> Matysek007: Není problém
-> Nwkt: Sice osobně neznám nikoho z Vás ale taky bych se přišel podívat.
-> Tuner#2: Každej přinese kalendář a bude se vymejšlet jo 

-> Luky 11.02.14 21:23:17: Na celou sezónu, letos se toho rýsuje nějak moc a je třeba to nějak ukočírovat 

A bude to zároveň i válečná porada na Nordschleife? 

MATTESSovi dorazí

-> Syny 10.02.14 20:05:14: a může si pujčit i tvoji pani? 

-> Tuner#2: Tak nekdy se planuju zastavit, ale bohuzel je to semnou posledni dobou dost problem :)
-> Luky: : 

-> T: no dyk píše že můžeš. Hlavně jestli tam přijde jeho pani 

-> Syny: : mohu si zabrat Tvoje místo jo ? 

-> Tuner#2: , -> Luky: : tak to já počkám asi na léto....bez bab a s motokárama
ba ne, dávam do kalendáře a uvidíme

ba ne, dávam do kalendáře a uvidíme

-> T: Muzes jit misto me, ja bohuzel z duvodu pobytu v jinem svete a jine dimenzi nemuzu...
-> T 10.02.14 19:24:35: Naše akce jsou vždy s ženama. My jsme už páprdové pod pantoflem a jít se nažrat solo už nám jen tak neprochází.
Neboj, baby si udělají vždy svůj koutek drbárny a je to v cajku
Káry v plánu nejsou, ale pokud se to bude stíhat, tak klidně můžem jízdu podle nálady osazenstva dát. Na káry chodíme obecně až v létě. 

-> T: ...protože je to s panima? 

-> Tuner#2: : já si raději pokecam s klukama, se ženou si můžu povídat doma
nebo je to párová párty ?
a pročpak je to bez motokár ?

a pročpak je to bez motokár ?

-> T 10.02.14 18:45:39: No klidně, rádi Tě uvidíme a vem i paní 

-> Tuner#2: : naplaveniny jsou taky zvaný ? 

-> Tuner#2: Za pokus to stálo 

-> Nwkt 10.02.14 17:12:41: Na mě je stůl, jídlo a pití jsem se s paní domluvil každý za sebe 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 10.02.14 15:51:27: Na tebe jo, to se teda rozšoupneme 

-> Luky 10.02.14 15:48:04: Zamluveno klasicky 15-20 lidí, stůl je na mě.
Asi nic nemám, zkusím si to poznamenat a uvidíme jak to vyjde.
Jak nějaká rezervačka? Tedy ona je ještě spousta času, ale asi se máme vedoucímu zájezdu nahlásit?
Jak nějaká rezervačka? Tedy ona je ještě spousta času, ale asi se máme vedoucímu zájezdu nahlásit?

Tak nějaká ta kopie pro Ty co nemají facebook :)
Zdravím všechny v novém roce,
už bylo na čase udělat nějakou akci a po domluvě se zdravým jádrem vzešel termín 1.3.2014 od 18hod. v restauraci U Trpaslíka, Klášterní 25.
www.utrpaslika-plzen.cz/j idelni-listek
Těšíme se na Vás s Maruškou a doufám, že se sejdeme v hojném počtu.
Honza
Zdravím všechny v novém roce,
už bylo na čase udělat nějakou akci a po domluvě se zdravým jádrem vzešel termín 1.3.2014 od 18hod. v restauraci U Trpaslíka, Klášterní 25.
www.utrpaslika-plzen.cz/j idelni-listek
Těšíme se na Vás s Maruškou a doufám, že se sejdeme v hojném počtu.
Honza