-> haso: prosim ta... co prirychla.. mne sa zdala dakedy pomala.. sem tam to bolo tak akurat ked marcel dostal krc do nohy sak predsa by sme sa tam netrepali 3 hodiny.... 50-kou
-> mau: neser... dobre vies ze v tej knizke nic ine ako daky polsky fiat nebolo! este by ma to doplietlo a uz by som ani nevedel akym smerom sa otaca motor
Ospravedlnujem sa. Viem ze tempo bolo rychlejsie, ale kedze mala spanilka cca 40km tak sa nedalo ist moc pomaly. Hlavny dovod bol to ze vela ludi bolo uz dost hladnych a nechceli sme to uz natahovat casovo.
jj bolo to super, asi najlepsi zraz na akom som bol, na prvy rocnik nemalo chybu, len to cakanie a mirovi a detom vsetka cest, ta posluchaju, si dobry tato
takze uz som doma asi hodku.. z pezinka som siel cca o 13:00, takze cca 11 hodin cesty domov (330km) :-( Siel som hned poobede, lebo to vyzeralo biedne a nechcel som si nechavat cestu na vecer. Zo zaciatku bolo vonku riadne "vedro" (kybel?:) tak som stal, chladil a dolieval vodu cca kazdych 5km. Uz v Modre som nevedel co dalej. Ale rozhodol som sa pokracovat v jazde, nic lepsieho ma nenapadalo. Postupne sme si s brachom zorganizovali postup a potom sa uz tie prestavky pri vareni skratili. Ale aj tak sme museli ist len po okreskach, celu cestu 50-60kmh a kazdych par km si robit prestavku. Som velmi rad, ze sme teda dorazili domov v pohode a hlavne po vlastnych...ze nas auto nenechalo v stichu a ze tu cestu nejako prezilo.
Skoda, ze som sa teda nemohol zucastnit hlavneho programu zrazu, ale aj tak to pre mna malo cele zmysel. Vylet myslim super, problemy nas len posilnili :-) Aspon som sa konecne stretol s par dalsimi jednotlivcami z virtu.
No a teraz chcem podakovat tymto osobam, ktore mi dost pomohli:
- pistaa, za dodanie vody v piatok v noci na dialnici, bez neho by som nedorazil asi vobec
- Duriqve, za vicko, nabuduce sa este vyrovname :-)