za mna zraz super len škoda toho spievania no ...
Dakujem aj myshaakovi ze pomohol
cez víkend som si okrem tej dlhej štreky tam a naspat oddychol spoznal som osobne ludi s ktorymi som sa bavil len cez internet a bolo to celé super

ale supr supr.. teším se na další díky hoši ... nakonci sem klukům trošku ujel.. ale už sem chtěl bejt brzo doma.. tak snad dobře dojeli 

autu nic není, tak aspon byla sranda, ale asi s tím budu muset něco udělat bere na tom strašně brzo abs, buchta s tím neprasí tak jí to nevadí ale mě už to jednou takhle vyškolilo při brždění přes nějaký výmoly a tady to bych bez zásahu abs taky normálně ustál.Každopádně sraz byl naprosto super a skvěle jsme si to užili. Díky všem pořadatelum

VRAH ! 

A škrábaneček tam je jeden vedle druhého ale zatíráme poctivě a pravidelně. Jinak naposledy jsem právě škrtnul při sjiždění z toho asfaltu na strusku v areálu, kde mi nějaký hodný chlapec ukazoval při sjíždění, že mám ještě cca 15-20cm a najednou pokrčil rameny a říká. Jsi na zemi už nejeď

cesta bola v pohode, žiadne zápchy ani problémy s autom neboli, a čo sa týka zrazu tak spokojnosť nad mieru 

já sem se též vrátil v pořádku,akorát jsme to trošku přehnali s tou spotřebou a menším detailem v ulétnutí víčka na víku ventilů (tímto moc děkuji Dušanovi,za darování nového :-) )))
,ale je to tak) projel sem se,pokecal s lidma co sem nikdy neviděl,viděl sem auta,co se mi už dlouho líbí na živo a pěkně sem prohnal pavouky z vejfuku.

.
. Dobře mu tak.

Tam na tom pomalým úseku jsem brzdil jak slepej a každej to musel slyšet i vidět, jak se kouřilo. A tys tou snahou o vyjetí tam taky pár mm asi nechal. 

autu nic není, tak aspon byla sranda, ale asi s tím budu muset něco udělat bere na tom strašně brzo abs, buchta s tím neprasí tak jí to nevadí ale mě už to jednou takhle vyškolilo při brždění přes nějaký výmoly a tady to bych bez zásahu abs taky normálně ustál.

To se mi "smál" teď už nevim kdo to byl, červenej Rapid, protože jsem hrabal a nemoh jsem vyjet. Nakonec se povedlo... Uzávěrka, předek, redukce a jel jsem 

tak příště bereme sekačku sebou...:-P

JEŠTĚ JEDNOU MOCKRÁT DĚKUJU. TOHLE SE MI JEŠTĚ NIKDE NESTALO, ABY ORGANIZÁTOŘI MYSLELI DOSLOVA NA VŠECHNO. KLOBOUK DOLŮ