Jinak sem čet že se ti dneska teda dařilo
Jestli nejsou k sehnaní v ČR tak budou asi i pěkně drahé co?
Sraz proběhl a chystá se 2.
Zastavil:su.tech – nezodpovědný hajzlík

Jestli nejsou k sehnaní v ČR tak budou asi i pěkně drahé co?

ale uvidíme 
Tak ona ta okťa ani tak nehvízdá..to je spíš takový sunutí gumy po cestě bez zvukovýho efektu
ale do zatáčky a v takový rychlosti..je to vidět na tom viděu z rondlu, jak sem tam vletěl a pak si domysli, že sme brzdili aji očima 
). Toš možem zajít někdy na ten kvas 
Spíš nakoupit ceničky a pak vybrat vstupný o to větší.. resp o to méně potom vrátit, jak se to rozpočítá.. A nebo nestresovat, pohodka vstup a tak..a jak někdo bude kafrat, že z toho máš nový feráry nebo tak, tak dostane na budku 

Podle tacho by měl mít najeto 70.000 km ale kdo ví. Karoserie původní, nehavarovaná, neopravovaná, lak původní. Lemy, prahy vše zdravé... a původní. Nějaké drobné oděrky od kamínků se najdou... levý přední blatník po ťukanci na předku, zatřeno štětcem, ale není to moc vidět - s tím jsem ho už ale kupoval.

Nášivky nejsou problém. Stejně uvažuju že je nakoupím na sraz jako ceny pro vítěze kategorií. Co se týče nálepek tak na tom se už pracuje, něco je ve vývoji a prochází to myšlenkovým procesem, ale má to ještě čas. Ale je dost možné že něco takového vznikne.
No spíš jsem ho jen opláchl studenou vodou a výsledek překvapil i mně. Ale zas takové překvapení to není, moc nepouští olej a podle tachometru má mít najeto s rozumem takže to jsem nijak neleštil naschvál ale opravdu jen opláchl vodou.

Pro příklad škoda blbosti tady třeba nějaké nášivky...

hele kde bydlite presne ve svinove ? bych zasel na pivco :)

Jen mě ten prodavač taky trochu nasral když mi říkal že obědná,že bude minimálně ještě jeden kousek který mi slíbil. A na konec hovno

no proto...

znova

No a nakonec, protože Rapid nebyl ani umytej, ani dostrojenej, tak jsem si řekl, že ukážu i Octávku, i tak se taky stalo
a absolvovala i spanilku a pohodka, na kruháči sem si za Štikou hvízdnul (ono to vůbec není těžký ty gumy urvat
) a v kopcích jsme trochu brzdili, ale za ten požitek to stálo..třeba když mi paní, kolem které jsme jeli, zaječela do otevřenýho okýnka ´Ta je krááááásnááááááá´ že sem se lekl, až mi změkl..pedál plynu pod nohou 

Byla pohodička, dobrá organizace a kdyby bylo ještě večer náký posezení s grilem, tak věřím, že by to bylo ještě víc super
Osobně jsem velmi rád a a patří vám s Tomem můj velký dík a podpora za to, že se konečně podařilo uspořádat sraz tady na Moravě a pevně věřím, že tím i zahájit sérii takovýchto srazů, které tady bezesporu chybí (teď už ne
), ale ostatně to víš i ty sám.

Za to nemůžu

A nebyly by ještě jedny?
No něco mi doma leží, ale taky mě to nijak netlačí...
A víš jak to je, ani blinkry, ani plech...
No ale teď upřímně mám, ale zatím nemám potřebu ani prodávat ani vyměňovat...

A nebyly by ještě jedny?

Díru sem

No kde myslíš že je sehnal?
Nebo spíš u koho...

jasne ze...
Taky bych se zastával

Díru sem nikde neviděl....

Jen tak pro zajímavost viděl jsi na tom autě někde korozi? Nebo díru? Asi máš pocit že si ho teď zastávám - což je pravda protože znám jak jeho tak auto a protože to má jako spotřebáka tak se mu ani upřímně nedivím že je to tak ja to je. Pokud dojede tak stejný a opraveným uričtě ne. Určitě ne teď. Pokud bude platit to o čem jsem se s ním naposledy ohledně tohoto auta bavil, tak až si pořídí něco nového tak to zavře do garáže a udělá se komplet GO. A já mu budu určitě ochotným pomocníkem - nejen co se týká dílů...

Tak to sem přeslech

Slečna asi nechápala

Možná už dojede opraveným vozem:)

Sraz proběhl a chystá se 2.
Zastavil:su.tech – nezodpovědný hajzlík