proc by nemelo? I kdyz me to taky uz asi nejede
mam podezreni na omackanou vacku 

proc by nemelo? I kdyz me to taky uz asi nejede
mam podezreni na omackanou vacku 

…youtube.com/v/_
9xM0r8HjIYta bila s kridlem je snad i tady na virtu. Zda se mi, ze sem ju tady videl

http://www.youtube.com/wa
tch?v=OZz-flEbINU

Takovým blbcům to auto sebrat

...http://www.youtube.com/wa
tch?v=_9xM0r8HjIY
.No snad se tam ukáži na podzim hodl práce nepočká a odlalovat jsem jí nechtěl.

To jsem stál kdesi na louce vzadu, až ve 3 odp. sem si našel flek na letišti..

No tak to dej dokupy a na podzim dám závod
Asi to chtělo opalovák místo gambrinusu

...měl tam tuším 1.8 motor z oktávky nebo něco podobného..nechcu kecat 

Jak jsi poznal tu moji plečku? asi podle toho nápisu na okně co
Já sem se na sprint nepostavil..hold s tímhle motorem by to bylo akorát na ostudu
Počkám si na podzim až tam bude pořádnej engine. Jinak škodovky na sprintu..no byla tam jedna červená se spoilery a ta byla hodně hustá..musel tam mít hodně výkonnej motor...
Ale ty sprinty byly fraška
....vyletěla mi mrazová zátka v hlavě a voda natekla do oleje který byl asi 3 hodiny nově nalitý
....a stalo se mi to už po třetí...něco s tím není v pořádku....ale výkonově je supr....jinak škodovky na sprintech mě docela zklamaly...všichni jezdily asi jen pro zábavu

škodovek tam bylo pomálu, ale našly se tam hezký kousky. Z virtu jsem nepotkal nikoho..ono se to ani v tom davu nedalo. Jediný co bylo o ničem byly sprinty. Původně 200 m dlouhá trať (už tak krátká) byla po explodování motoru jednoho opla a pocákání olejem z bezpečnostních důvodů zkrácena na polovinu..takže délka sprintu 100m
Ale pořadatelé za to nemohli.. Jinak co se policie týče, nikde jsem žádnou hlídku nepotkal cestou tam ani zpátky..takže to zas tak zlé nebylo (jinak myslím že by mě stavěli) 

jaký to tam bylo ?jaký auta? maš něaky fotky škodovek co tam byli ?

snad na podzim se uvidím sváma 

Šťastnou cestu všem a doufám, že to bude povedená akce

Doufam že se nenechame tak lehce porazit a ukažem jim jak nam to jede
Jinak budem tam jako vždy v sobotu

Díky

) klidně do id

. Já jsem ještě 4 dny před státnicama chodil do práce, 3 dny před státnicama jel přes celou republiku kupovat karavan co už neexistuje a učil jsem se jenom 2 dny. Tak jeď na Slovač jenom na sobotu jak ja s Pecem a Mirem